Indkøbskurv

0

Din indkøbspose er tom

Gå til butikken
Close

“Det største ser man i det små”

Vi er en familie på 5 fra Grindsted, hvor vores to ældste drenge er ”fløjet” fra reden og vores datter, den yngste af vores børn, i øjeblikket er i gang med en gymnasialuddannelse, og ja ikke at forglemme vores yngste familiemedlem Vega, en brun labrador på ca. 8 mdr. Birthe (mor) er uddannet kontorassistent, materialist og tidligere ejer af Heriff - virksomhed der sælger alt til hjemmebrygning af vin og øl. Tonny (far) er uddannet tjener, kok og levnedsmiddeltekniker og har tidligere været selvstændig restauratør, og sammen har vi drevet en cateringvirksomhed.

Vi har igennem mange år (20 år) ferieret i Italien og er fuldstændig forgabt i menneskene, kulturen, klimaet, havet, landskabet og ikke mindst de Italienske vine og deres utrolig lækre og veltilberedte mad.

Igennem flere år har vi gået med tanken omkring opstart af en mindre virksomhed med egen import af vin og vinrelaterede produkter bl.a. fra Italien. I foråret 2019 blev vi registeret og godkendt til import af vin, men har siden dette, af flere forskellige årsager, ikke fået sat gang i tingene. Da vi i sommeren 2020 erfarede at Ole Marcussen ønskede at afstå hans forretning med import og salg af Italienske kvalitetsvine, og vi med overtagelse af hans forretning dermed, kunne få et bredere og bedre udvalg/sortiment, mener vi det nu giver mening, at starte en webshop og showroom med bl.a. Italienske topvine.

”Dine Vine, Grindsted - små huse, store vine!”

Tanken har helt fra start været, at starte egen import og salg af kvalitetsvine primært fra Italien, der ikke kan købes andre steder, hverken fysisk (butik) eller på nettet.

Samarbejdet med Dine Vine har gjort det muligt, at udleve vores fælles passion og vision om netop egen import og salg af unikke vine fra små vinproducenter (huse/slotte), hvor der er kælet for detaljerne, personlig udvalgte og hvor der er indgået eksklusivaftaler med. Vinene kan således kun købes hos Dine Vine og ganske få samarbejdspartnere i DK.

Dine Vine, Grindsted kan levere et bredt udsnit af Mousserende vine, hvidvine, rosevine og rødvine primært fra Italien. Sortimentet er udvidet med ganske få vine fra Frankrig og naturligvis portvine. Alle vinen i vores sortiment er nøje udvalgte og bedømt af et “lokalt ekspertpanel”, som vurderer alle vinene til en højere salgspris.

Du kan derfor som kunde ved Dine Vine, Grindsted forvente at modtage top kvalitetsvine, der ikke findes i det lokale supermarked, udførlige beskrivelser af vinene, personlig betjening med høj service, korte leveringstider og lave priser.

Besøg vores webshop og se det unikke udvalg af italienske og franske kvalitetsvine og supergode portvine i alle prisklasser.